Beiratkozás akció

Bizonyára te is kerültél már frusztráló szituációba egy fontos üzleti találkozón, egy gourmet baráti vacsorán, vagy éppen egy rangos összejövetelen, ahol felvont szemöldökkel, értelmetlen arckifejezéssel néztek rád a körülötted levők, miután édes vörösbort kértél a fogás mellé. Félreértés ne essék, nincs gond az édes borral. Azonban csak akkor jó, hogyha természetes.

De történhet ez másképp is!



Képzeld el, hogy a szurkáló tekintetek helyett elismerő pillantásokkal méregetnek társaid. „Ez már igen! Honnan tud ennyit a borokról? Micsoda kifinomultság! Biztos a munkájában is ennyire odafigyel a részletekre!” – gondolják. Ugye te is beleborzongtál a felismerésbe, hogy milyen hatással lehet a minőség megbecsülése a magán- és üzleti életedre? Mert ugyebár a jó bor mindenkit összehoz. Azonban azt tudni is kell fogyasztani.

Ha még nem értesz a borok nyelvén, de feltett szándékod közös nyelvet beszélni, vagy már tudsz miegymást a témáról és senki nem ejthet zavarba többé a maradékcukor, reduktív bor, seprőtelenítés és a battonage szavak hallatán, akkor most egy remek lehetőséget kínálunk neked tudásod fejlesztésére.

Tanulj most a borokról 15% kedvezménnyel

Legyen szó kezdő, vagy haladó kurzusról, csak egy hétig a kedvezményes árnál is kedvezőbb feltételekkel iratkozhatsz be bortanfolyamra!

Az akció részletei:

  • Csak a 2019. július 1-7. között beérkező megrendelésekre vonatkozik
  • A kedvezmény kuponkód ellenében érvényes!
  • Nem vonatkozik ajándékutalványra, tankönyvre, mesterkurzusra, champagne master tanfolyamra és az ízelítő kurzusra sem.
  • Más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható.


Kuponkód: BEIR15


Választható kurzusok:



Az ajánlat csak 2019. július 7. éjfélig érvényes!

Ajándék

Ajándékozz Borkollégium kurzust szeretteidnek, partnereidnek.

Részletek és rendelés
FacebookInstagram

A legfrissebb hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon is