Borgasztronómia


Nyitott és érdeklődő vagy az új ízek és fogások felé? Fokoznád az ízélményt a helyes bor-étel párosítással, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 
A bor – étel választás izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital nagymértékben fokozza az élvezeteket. A klasszikus fehérhúshoz fehérbort, vöröshúshoz vörösbort elv már a múlté. De akkor milyen szempontok szerint párosítsunk borokat az ételekhez?
 
A borgasztronómia tanfolyamokon az alapoktól kezdjük az építkezést, hiszen a megfelelő bor-étel választás alapja, hogy ismerjük, mivel dolgozunk: milyen alapanyagokat válasszunk, hogyan fűszerezzünk, milyen köretet, mártást készítsünk, na és persze milyen szempontok szerint válasszuk ki a fogásokhoz az italt.
 
 
Ha a borok és a gasztronómia szerelmese vagy, de problémát okoz a választás, akkor az intenzív kurzusokon lehetőséged nyílik a legfontosabb szempontok elsajátítására és gyakorlati tudásra is szert tehetsz.
A kurzusokon külön-külön, vagy egyben is részt vehetsz.
 

Gasztronómiai kurzusok:

Sajt- és borkóstoló tanfolyam
Aktuális tanfolyamok

Érdekel a kurzus, de a megjelölt időpontok valami miatt nem alkalmas számodra? Töltsd ki az alábbi űrlapot, így később tudunk értesíteni az ÚJ időpontokról, melyek kapcsán igyekszünk figyelembe venni személyes preferenciáidat.

Borkollégium oktatási piramis

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozz Borkollégium kurzust szeretteidnek, partnereidnek.

Részletek és rendelés
FacebookInstagram

A legfrissebb hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon is