Borgasztronómia


Nyitott és érdeklődő vagy az új ízek és fogások felé? Fokoznád az ízélményt a helyes bor-étel párosítással, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
 
A bor – étel választás izgalmas kérdés, hiszen a fogáshoz jól megválasztott ital nagymértékben fokozza az élvezeteket. A klasszikus fehérhúshoz fehérbort, vöröshúshoz vörösbort elv már a múlté. De akkor milyen szempontok szerint párosítsunk borokat az ételekhez?
 
A vadonatúj, hat részes borgasztronómia tanfolyamon az alapoktól kezdjük az építkezést, hiszen a megfelelő bor-étel választás alapja, hogy ismerjük, mivel dolgozunk: milyen alapanyagokat válasszunk, hogyan fűszerezzünk, milyen köretet, mártást készítsünk, na és persze milyen szempontok szerint válasszuk ki a fogásokhoz az italt.
 
 
Ha a borok és a gasztronómia szerelmese vagy, de problémát okoz a választás, akkor az intenzív kurzuson lehetőséged nyílik a legfontosabb szempontok elsajátítására és gyakorlati tudásra is szert tehetsz.
A kurzusokon külön-külön, vagy egyben is részt vehetsz.



Aktuális tanfolyamok







Képzési rendszerünk felépítése

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés