WSET Online Képzések


Nincs időd utazni, vagy egyszerűen csak pénzt spórolnál? Az online oktatásnak köszönhetően otthonod kényelméből, egyszerűen és könnyedén ismerkedhetsz a borok izgalmas viliágával. Nincs másra szükséged, mint egy laptopra vagy okostelefonra, illetve jó internetelérésre és már kezdődhet is az online tanulás.
 
Vegyél részt a WSET (Wine and Spirit Education Trust) online bortanfolyamok egyikén és sajátítsd el az egyensúly-centrikus borértékelés alapjait, ismerd meg a világ fő szőlőfajtáit és borrégiót.
 
A WSET átfogó képzést kínál nem csak a szakmabeliek részére, hanem a borok iránt az átlagosnál jobban érdeklődő borkedvelő laikusok számára is. Ráadásul a tanfolyamokon nemzetközi szemléletet és a borvilágban széles körben elfogadott minősítés szerezhető.
 
 

Mik az online kurzus előnyei?

  • Csak egy laptopra vagy egy okostelefonra van szükség
  • Bárhonnan elérhető, akár külföldről is
  • Kényelmes, az utazáson időt és pénzt lehet spórolni
 

WSET online tanfolyamok

 
WSET alapfok online
Az első lépcső a WSET minősítéshez. A tanfolyam egy 4 hetes, 5 modulos online tanulási programra épül, amely során online oktatói segítség is rendelkezésre áll.
 
WSET középfok online
Fókuszban a világ szőlőfajtái, a pezsgők és habzóborok, és a természetes édesborok világa. A tanfolyam egy 5 hetes, 6 modulos online tanulási programra épül, amely során online oktatói segítség is rendelkezésre áll.
 
WSET felsőfok online
A felsőfokú kóstolási ismeretek mellett megtanulhatod, hogy mi jellemzi a világ borvidékeit, hogyan hatnak a szőlészeti és borászati, valamint az geográfiai tényezők a borra. A tanfolyam egy 9 hetes, 9 modulos online tanulási programra épül, amely során online oktatói segítség is rendelkezésre áll.
 
 Borkollégium oktatási piramis

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.