Párlat Ízelítő extra


Érdeklődsz a párlatok világa iránt és szeretnél jó párlatokat választani, kóstolni? Ajándékba, összejövetelre, vacsorához, vagy egyszerűen saját magadnak vennél párlatot, és kis segítség kellene? Megismernéd, felismernéd a legfontosabb párlat kategóriákat? Az is érdekelne, hogy miként tudod felhasználni őket a gasztronómiában?
 
Amennyiben szeretnél választ kapni a fenti kérdésekre, nagyobb magabiztosságra tennél szert a párlat választás, készítés, kóstolás területén, akkor gyere el a Borkollégium 3,5 órás esti Párlat Ízelítő extra kurzusára.
 
 
A képzés remek lehetőséget nyújt a párlatokkal ismerkedők számára az élvezetes tanulásra 7 tipikusnak mondható kategória segítségével:
  • Brandy
  • Vodka
  • Whisky/Whiskey
  • Rum
  • Tequila
  • Flavoured spirit
  • Liqueur



Tematika

  • Párlat készítés (alapanyag, alapanyag feldolgozása, erjesztés, lepárlás, lepárlás utáni technológiai műveletek, érlelés)
  • Párlat kóstolás (szín, illat, íz, minőség)
  • A legfontosabb párlat kategóriák (7 db), ezek készítése, vezető aroma és ízjegyeik
  • Párlatok és ételek, a párlatok helye a gasztronómiában

 

Kiknek ajánljuk?

  • Párlat kedvelőknek,
  • Párlat Ízelítő kurzust végzett hallgatóknak,
  • Azoknak, akik szívesen sajátítanak el új ismereteket, amelyet akár a baráti társaságban, vagy az üzleti életben is tudnak kamatoztatni,
  • Akik szeretnének elindulni a szakszerű párlatkóstolás útján.
 
Időtartam: 3,5 óra
Előadó: Petzold Attila - Párlat szakértő
Helyszín: Borkollégium (1067 Budapest, Podmaniczky 31. I/7.)
 
 

Mi a különbség a Párlat Ízelítő kurzus és a Párlat Ízelítő extra között?

  Párlat Ízelítő kurzus Párlat Ízelítő extra kurzus
Időtartam 2 óra 3,5 óra
Kóstolt párlatok száma 4 7
Fókuszban 4 tipikus párlat kategória 7 tipikus párlat kategória
Tematika - a világ legelterjedtebb párlatai
- a legfontosabb párlatok készítése
- a párlatok külső, illat és ízjegyei
- a párlatkóstolás technikája
- párlat készítés (alapanyag, alapanyag feldolgozása, erjesztés, lepárlás, lepárlás utáni technológiai műveletek, érlelés)
- párlat kóstolás (szín, illat, íz, minőség)
- a legfontosabb párlat kategóriák, ezek készítése, vezető aroma és ízjegyeik
- párlatok és ételek, a párlatok helye a gasztronómiában
 



Ajándék

Ez a kurzus ajándékba is adható. Vásárolja meg karácsonyra szeretteinek!

Ajándékba adom


Időpontok és tandíj

Teljes ár: 9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)






Közelgő kurzusok





Segítség, információ

Képzési rendszerünk felépítése

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozz Borkollégium kurzust szeretteidnek, partnereidnek.

Részletek és rendelés
FacebookInstagram

A legfrissebb hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon is