Húsimádóknak


Ha bor, akkor kell előtte valami jó zsíros… hogy felszívja a savakat. Halljuk gyakran az efféle bölcsességeket. De vajon van-e ebben bármennyi igazság? Ezt járjuk körül kurzusunkkal, ahol számos felvágott félét és hús alapanyagot kóstolunk – természetesen borokkal együtt. Hogy miért is? Hogy legyen saját tapasztalatunk arról, kell-e valóban a zsír a borhoz?
 

Amiről szó lesz:

  • Bármilyen karakterű hús párosítható borokkal?
  • Hogyan befolyásolja a fűszerezés, a sós és a csípős íz az élményt?
  • Pácolt vagy füstölt?
  • Nagyüzemi, kézműves, vagy házi készítésű hentesáruk?
  • Fehér vagy vörös? Esetleg hal?
  • Melyek a hús-bor párosítás alapelvei?
 
Előadó: Mészáros Gabriella



Időpontok




Tandíj

Kedvezményes ár: 24.900 Ft (19.606 Ft + ÁFA), amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA), amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.

Képzési rendszerünk felépítése

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés