Adatvédelem

A Borkollégium.huoldalait a BorMatura Korlátozott Felelősségű Társaság. (1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7., a továbbiakban BorMatura Kft.) üzemelteti.


Adatvédelem

Borkollégium.hu tartalma ingyenesen olvasható. A nyereményjátékainkban való részvétel, a hírlevél feliratkozás, tanfolyamra jelentkezés, könyv és ajándékutalvány rendelés regisztrációhoz kötött. Ennek keretében bizonyos adatainak (pl. név, e-mail, telefonszám, postázási és számlázási adatok) megadása kötelező.

 

A BorMatura Kft. mint adatkezelő, az önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé.

 

A BorMatura Kft. az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

 

A BorMatura Kft. bármikor rendelkezésére áll, hogy az Ön, általunk kezelt személyes adataival kapcsolatosan Önnek tájékoztatást adjon. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a BorMatura Kft. személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásainak megfelelően jár el, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az Ön igényeihez igazíthassuk. Önnek ahhoz is joga van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszával az adatvédelmi biztoshoz forduljon. E körben Önt a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illeti meg.

 

Amennyiben kiderül, hogy Ön valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy a Borkollégium.hu honlap használata során kárt okozott, a BorMatura Kft. az ebből eredő kárát jogosult lesz Ön felé érvényesíteni, és Ön köteles valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a BorMatura Kft.-t megóvni és azokat viselni. Ilyen esetben minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.


Felelősség kizárása

Borkollégium.hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a Borkollégium.hu  portál üzemeltetője, a BorMatura Kft. nem felel.
A Borkollégium.hu portál harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a BorMatura Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a portálról. Ezen felül a BorMatura Kft. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a portálon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.


A Borkollégium.hu tartalma

A Borkollégium.hu portálon található tartalom a BorMatura Kft. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, a BorMatura Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, a Borkollégium.hu nyitóoldalára (www.borkollegium.hu) mutató link elhelyezésével lehetséges.


Az ezzel kapcsolatos igényeket az info@borkollegium.hu e-mail címre várjuk.BorMatura Kft.
Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7.
Cg. szám: 01-09-907667
Adószám: 14522046-2-42
Web: www.borkollegium.hu
E-mail: info@borkollegium.hu


Tárhely szolgáltató:


Websas.hu Kft.
Cím: 1149 Budapest, Egressy út. 27-29. B/3
Email cím: info@websas.hu

Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés