Tanácsadás, értékbecslés

A bor összetett világa kihívást jelent mind céges, mind egyéni vonatkozásban. Ez azonban lehetőség is az egyediség kialakítására, az értékállóság biztosítására.

A következőkben tudunk segítséget nyújtani:

  • borválasztás
  • borbeszerzés, borkészlet kialakítása
  • tárolás, szervírozás 
  • értékbecslés
Az üzleti életben gyakran merülnek fel az alábbi kérdések: Milyen bort rendeljünk üzleti vacsorán? Milyen bor legyen a vállalati rendezvényen? Milyen bort adjunk ajándékba? Bár nem árulunk borokat, de azt meg tudjuk mondani, hol találja meg a számára legmegfelelőbb, legkedvesebb tételt. A választás mellett segítünk például céges bor beszerzésében, egyedi csomagolás kialakításában, a borászattal történő együttműködésben, akár egyedi bor előállításában, pincelátogatás megszervezésében is.
Egyéni igények esetén is természetesen szívesen állunk rendelkezésére. A házi borkészlet kialakítása, tárolása, alkalmakhoz történő megválasztása ilyen alkalom lehet, de meglévő, vagy megvásárolni kívánt tételek értékének meghatározásánál, befektetési célú vásárlásnál is számíthat ránk. Exkluzív hazai és nemzetközi borok, forgalomban már nem kapható tételek beszerzésében is szívesen segítünk.

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés