Egyedi ajánlat

Általában az egyedileg tervezett megoldások működnek a legjobban. Cégre optimalizált szolgáltatásainkkal, kreatív ötleteinkkel biztosítható a testre szabott élmény, a kiemelkedő benyomás.
 

Néhány javaslat példaként:

  • borászatok meglátogatása, túra egy borvidéken
  • boreseményen exkluzív céges borbemutató
  • szakmai kísérő boros rendezvényen
Kiterjedt kapcsolatainknak köszönhetően könnyen megszervezhető borvidékek, borászok meglátogatása kedvezményes feltételekkel. Természetesen az elszállásolásban, programok kialakításában is segítséget tudunk nyújtani. Időszaktól függően különleges alkalom például egy szüreti esemény.
Saját boros eseményeinken a lehetőségek köre szinte végtelen. A különterem, a VIP belépő mellett például zárt mesterkurzust is hirdethetünk, ahol előre egyeztetett témában hallgathatnak előadást a cég vendégei, és természetesen kóstolhatják az ehhez illő borokat. A téma lehet a bor mellett kávé, csokoládé, sajt, és egyéb gasztronómiai terület is. Az eseményen szintén nagy élmény, amikor képzett oktató, vagy sommelier vezetésével ismerhetik meg a vendégek a kiállító borászokat, az általuk kínált borokat.
 
Bemutatkozás megtekintése

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés