Bortanfolyam, csapatépítés

A bor összehozza a társaságot. Kiváltképp igaz ez abban az esetben, amikor hosszabb időn át tart a program, vagy akár vetélkedővel kombináljuk ezt.

Számos lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmét:

  • céges bortanfolyam, előadás
  • gasztronómiai tanfolyam
  • csapatépítő rendezvények, boros feladatok
A bortanfolyamok egyre népszerűbbek hazánkban: divat lett bort fogyasztani – és érteni is hozzá. Boriskolánk változatos tanulási lehetőségeket kínál a fél, vagy egész napos kurzuson át a több alkalmas, akár akkreditált tanfolyamokig. A programsorozat lehetőséget nyújt üzleti kapcsolatok elmélyítésére, csapatépítésre. Cégre szabott képzéseknél a javasolt létszám legalább 10 fő, de lehetőség van meghirdetett tanfolyamokra történő becsatlakozásra is. Minden tudásszinthez megfelelő képzés társítható, az egyedi alkalmak helyszíne is szabadon választható. Speciális kurzusaink a bor mellett gasztronómiával, egyéb italokkal, pezsgővel, vagy akár sörrel, kávéval foglalkoznak (A képzések listája a Tanfolyamok menüpontban található).
A céges csapatépítők laza hangvételű, elsősorban szórakozási elemeket előtérbe helyező kérdésekkel, feladatokkal (például kvíz, kóstolás, borházasítás), igény szerinti tartalommal állnak rendelkezésre, de természetesen edukációs vonatkozásokkal is bírnak. Lehetnek egész naposak, vagy más tréningeken kiegészítő jellegűek.

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés