Boresemény, bemutató, kóstoló

A borfogyasztás igazi közösségi élménnyé válhat, amelyet vállalata is felhasználhat üzleti céljai eléréséhez. A kiemelt üzletfeleivel, munkatársaival együtt töltött idő kiváló lehetőséget nyújt kötetlen beszélgetések lefolytatására, kapcsolatépítésre.
 

A következő megoldásokat ajánljuk:

  • Magyar Borok Bálja asztaltársaság, báli belépő
  • boros eseményen VIP lounge, VIP jegy
  • borkóstolók a cégnél, vagy külső helyszínen
 
A 2015-ben 10 éves Borbál a báli szezon meghatározó eseménye, a magyar bor ünnepe. Exkluzív találkozási alkalmat kínál hazánk meghatározó borszakmai képviselőivel, vállalati vezetőkkel, illetve a diplomáciai és kulturális élet nagyságaival. Az asztaltársaság esetében a cég saját meghívottjai körében „házigazdaként” szólíthatja meg üzletfeleit.
A Winelovers prémium eseményei az aktuális szezonhoz igazodnak. Országos hatókörük mellett a tematikus nagykóstolók Budapest elegáns szállodáiban kerülnek megrendezésre 60-70 kiállító részvételével, melyeken lehetőség van VIP terem kialakítására, VIP asztalok lefoglalására.
 

A következő eseményekre hívjuk fel figyelmét:

 
A borbemutatók, csoportos kóstolók révén egy adott tematika mellett nem csupán a borokkal, hanem egymással is megismerkedhetnek a jelenlévők. Ezen alkalmak szervezhetők a cégnél, a Borkollégiumban, vagy más, hangulatos helyszínen, és megtarthatók angol és német nyelven is.

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés