Borbár céges eseményen

A bor népszerűségének növekedésével mind gyakrabban fogyasztják rendezvényeken is. A szokásos egyszerűbb tételek mellett (helyett) egyre többször igényli a közönség a minőségi választékot, amely az esemény színvonalához is nagymértékben hozzájárul.

Több lehetőség kínálkozik a cég számára:

  • vállalati rendezvényen borbár
  • borbemutató, kóstoló
Az eseményeken a borbár egyedi – kiegészítő, vagy akár központi – programelem lehet, hiszen a külön pultnál kínált bor megadja a választás élményét, a tapasztalt sommelier pedig a szervírozás mellett a borajánlásban is segít. A szélesebb szortiment kóstolása egyben tapasztalatszerzési élményt is nyújthat a vendégeknek.
A kínálás kiegészülhet egyéni, vagy csoportos bemutatóval, ahol nem csupán az italokat, hanem annak hátterét is megismerhetik a jelenlévők. A rendezvény alatt a több időpontban meghirdetett bemutató lehetőséget biztosít a kóstolás mellett akár borhoz kötődő játékok lebonyolítására is.

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés