Hogyan kell helyesen bort kóstolni? Milyen szőlőfajták és bortípusok vannak? Milyen étel illik
a borhoz?

Gyere el a Borkollégium "Bevezetés a borkóstolásba" nevű kurzusára, ahol nemcsak választ találhatsz a fenti kérdésekre, hanem bevezetünk a borkóstolás rejtelmeibe is.

Miről tanulunk?

A borkóstolás fogalma, személyi és tárgyi feltételei (2 óra)

Bortípusok (2 óra)

Szőlőfajták (2 óra)

Bor és gasztronómia (2 óra)

 


Időpontok és helyszín:

2020. május 9. (09:00-18:00)
2020. június 13. (09:00-18:00)

Borkollégium (cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7.)


Képzés díja:

16.900 Ft + ÁFA,
a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári napon belül fizetés esetén. 15 napon belül: 19.900 Ft + ÁFA

Jelentkezés

Kapcsolati adatok megadása



Melyik időpontot választod?*




Fizetési mód kiválasztása*




Végösszeg:

0 Ft (bruttó)

Számlázási adatok megadása