Borász a Kollégiumban: TállyaWines

A kultúra, képzőművészet, hagyományok iránti tisztelet, a jó ételek, jó borok nagy szeretete hozta össze a három, nem állandóan Tállyán élő termelőt: Szűcs Ferencet, Barta Pétert, Zsadányi Lászlót, és 2013-ban csatlakozott még Márton-Kováts Krisztina, majd 2014-ben Polgár Attila - úgyhogy a TállyaWines már 5 termelőt fog össze. 

 

Előadók: Tállyai borászok
Kóstolt tételek száma: 11


Borsor:

Barta Péter: Somszög 2016, száraz furmint - előadó: Barta Péter
Márton Birtok: Furmint 2016 – előadó: Demeter Adrienn
Márton Birtok: Pipiske Sárgamuskotály 2016 – előadó: Demeter Adrienn
Polgár Pincészet: 2015 Dongó Furmint – előadó: Polgár Attila
Polgár Pincészet: 2015 Hegypatak Furmint – előadó: Polgár Attila
Polgár Pincészet: 2016. Blánkay Furmint – előadó: Polgár Attila
Szűcs Pincészet: Bohomály furmint 2015 – előadó: Szűcs Ferenc
Zsadányi Pincészet: Görbe Furmint 2013 – előadó: Zsadányi László
Zsadányi Pincészet: Szamorodni (száraz) 2010 – előadó: Zsadányi László
TállyaWines: Furmint 2015
TállyaWines: Furmint (késői szüret) 2014
 
A jelentkezők között kisorsolunk a helyszínen egy Oroszlános vouchert, amely 3 nap 2 éjszakára szól az Oroszlános Borhotelbe, ahol előzetes egyeztetés alapján Tállyán megtekinthetik a tulajdonosok pincéit, elvisszük őket dűlőtúrára és borkóstolóra is!
 
 

Időpont: 18:00-21:30
Helyszín: Borkollégium (1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7.)
Ár: 4.500 Ft/fő/alkalom


Jelentkezés

Közelgő kurzusok

7BOR7KOR Rozék: 7BOR7KOR Rozék
2024. április 24. (19:00-21:00)
10.900 Ft Részletek
7BOR7KOR Franciaország: 7BOR7KOR Franciaország
2024. április 24. (19:00-21:00)
10.900 Ft Részletek
Ízelítő kurzus - Esti
2024. április 25. (18:00-20:00)
6.900 Ft Részletek
Bevezetés a borkóstolásba - Intenzív
2024. április 27. (09:00-18:00)
35.000 Ft helyett 30.000 Ft Részletek
WSET Alapfok Online - WSET® Level 1 Award in Wines - Intenzív
2024. április 29.
75.000 Ft Részletek
WSET Középfok Online - WSET® Level 2 Award in Wines - Intenzív
2024. április 29.
165.000 Ft Részletek
Ízelítő kurzus - Esti
2024. május 7. (18:00-20:00)
6.900 Ft Részletek
Párlat Ízelítő extra - Esti
2024. május 8. (18:00-21:30)
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA) Részletek
Mesterkurzusok: Sör Mesterkurzus
2024. május 9. (09:00-17:00)
39.900 Ft/fő/alkalom Részletek
WSET középfok - WSET® Level 2 Award in Wines - Intenzív
2024. május 10., 11., 12. (9:00-18:00)
210.000 Ft helyett 195.000 Ft Részletek
WSET Alapfok Online - WSET® Level 1 Award in Wines - Intenzív
2024. május 13.
75.000 Ft helyett 70.000 Ft Részletek
WSET Középfok Online - WSET® Level 2 Award in Wines - Intenzív
2024. május 13.
165.000 Ft helyett 155.000 Ft Részletek
WSET Felsőfok Online - WSET® Level 3 Award in Wines - Intenzív
2024. május 13.
250.000 Ft helyett 240.000 Ft Részletek
Mesterkurzusok: Rioja
2024. május 16. (18:00-21:30)
16.900 Ft/fő/alkalom Részletek
Ízelítő kurzus - Esti
2024. május 21. (18:00-20:00)
6.900 Ft Részletek
WSET alapfok - WSET® Level 1 Award in Wines - Intenzív
2024. május 25. (09:00-18:00)
85.000 Ft helyett 75.000 Ft Részletek






Segítség, információ

Borkollégium oktatási piramis

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozz Borkollégium kurzust szeretteidnek, partnereidnek.

Részletek és rendelés
FacebookInstagram

A legfrissebb hírekért kövess minket Facebookon és Instagramon is