Bor és gasztronómiai tanfolyamok


Milyen bort válasszunk az ételhez? Vagy inkább milyen ételt válasszunk a borhoz? Fehér húshoz fehérbort? Vörös húshoz vörösbort?

A klasszikus bor-étel párosítás elve már a múlté. De akkor mi a titka a tökéletes társításnak? Ihatunk-e bort saláták és sajtok mellé? Mi a hasonlóság a bor- és a kávékóstolás között?

 
Hazánk első boriskolája, a Borkollégium izgalmas kérdésekre keresi a választ, amelyek kezdő és haladó borfogyasztóknál is gyakori problémát jelent. A borgasztronómiai kurzusok már egy alkalomtól is lehetőséget biztosítanak a legfőbb alapelvek elsajátítására.

Ha magabiztos bor-étel ismeretekre vágysz, a mindennapokban és vendégfogadás esetén is szeretnél brillírozni tudásoddal, akkor csatlakozz a borgasztró képzésekhez.
 

Kiknek ajánljuk?

  • borkedvelőknek
  • a buborékok szerelmeseinek
  • kávékedvelőknek
  • sajtkedvelőknek
  • vendéglátásban dolgozóknak
  • gourmet személyeknek



Aktuális tanfolyamok







Képzési rendszerünk felépítése

Miért érdemes a Borkollégiumot választani?

Mészáros Gabriella
Borkollégium
Winelovers terem
Az első boriskolaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk.
A kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető.
Ha netán egy minta nem tűnik a legjobb példának, újabbak követik.
Kellemes környezetben, családias hangulatban nálunk könnyű a tanulás.
Oktatóink a legmagasabb színvonalat nyújtják.
Az egyetlen hazai iskolaként folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálunk hallgatóink számára – a kezdetektől fogva.
Itt mindenki kérdéseire van válasz, de ha tanáraink – nagyon ritkán – valamire nem tudnak azonnal felelni, azt is ki lehet mondani: holnapra utánanézek.
Nálunk kiemelt jelentőségű a tudásközpontú oktatás: az elérhető legjobb ismereteket kínáljuk hallgatóinknak.
Ajándék

Ajándékozzon Borkollégium kurzust szeretteinek, partnereinek.

Részletek és rendelés